توضیحات کامل :

پاورپوینت نظریه های سازمان و مدیریت و مفهوم تصمیم گیری در 23 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

طبقه بندی تاریخی نظریه های سازمان و مدیریت

اصول مدیریت علمی

اصول مدیریت فایول

نظریه مدیریت اداری

نظریه مدیریت بوروکراسی

نظریه مدیریت روابطه انسانی (نظریه نئو کلاسیک)

مقایسه نظریات نئوکلاسیک با کلاسیک

مدیریت کمی

مدیریت نوین به مفهوم تصمیم گیری

 

بخشی از متن

مقدمه

  در این مطلب به بررسی انواع نظریه های سازمان و مدیریت مانند نظریه ی مدیریت علمی، مدیریت بروکراسی، مدیریت کمی و غیره می پردازیم. همچنین تاریخچه ی این نظریات را مورد بررسی قرار میدهیم. سپس با بیان نظریه ی سیستمی اصطلاحاتی که درسیستم مطرح است را بیان می کنیم. همچنین با تشریح سیستم باز و بسته و ویژگی های آن ها مخاطب را با اهمیت سیستم در مدیریت آشنا خواهیم کرد.

طبقه بندی تاریخی نظریه های سازمان و مدیریت

آغاز طرح نظریه های مدیریت و سازمان را می توانیم در سال های آغاز قرن بیستم جستجو کنیم. زمانی که وبر نظریه بوروکراسی را مطرح ساخت و تیلور و فایول اصول مدیریت علمی و اداری را ارائه کردند. پس از آن نهضت روابط انسانی و مدیریت رفتار در دهه 30 شکل گرفت و آخرین مکتب با نظریه های سیستمی و اقتضایی پا به عرصه وجود نهاد و امروزه نیز این مکتب، تفکر غالب در مدیریت و سازمان است.

در بیان سیر تحولات مدیریت، مکاتب مختلف مطرح می شوند که غالبا سه مکتب اصلی مدیریت علمی، مدیریت روابط انسانی و مدیریت سیستم ها در تمامی آن ها ملاحظه می شوند.

اصول مدیریت علمی

برمبنای نظریه مدیریت علمی عملکرد غیرواقعی و سرعت کم کارگران را می توان با نگرش نظام مند به مدیریت  بر مبنای هدایت و حمایت صحیح سرپرستان و ایجاد انگیزه های پولی برای کارگران اصلاح کرد. بر این اساس برای انجام هر کار همیشه راه بهتری وجود دارد و تنها با به کار بردن اصول مدیریت علمی می توان روش صحیح اجرای هر کار را یافت. درادامه به چهار اصل مدیریت علمی اشاره می شود:

۱. ایجاد علم واحدی برای اجرای هر جزء از کار که جایگزین روش غیر علمی متداول شود.

۲. گزینش علمی کارکنان و آموزش و تربیت آنان برای اجرای بهتر وظایف خود

۳. همکاری صمیمانه مدیریت با کارکنان تا اطمینان حاصل شود تمام کارهایی که اجرا می شود بر اساس اصول علمی تعیین شده است.

۴. تقسیم تقریبا مساوی کار و مسئولیت بین مدیران و کارکنان به طوری که وظیفه طرح ریزی مطالعات علمی برای بهبود روش ها بر عهده مدیریت باشد و پیروی کامل از روش ها و استاندارد های تعیین شده وظیفه کارکنان محسوب شود.

و ...